20 November 2008

matched.co.uk TUTUP

. 20 November 2008

earn, money, bisnis, internet, matched

ya, hari ini saya terima email bahwa matched.co.uk tutup.
Waw... kagetnya bukan kepalang... 2 berita mengejutkan saya terima di minggu ini, yaitu matched.co.uk tutup dan om Abu raihan yang meninggalkan dunia online (om Abu ini pembimbing SEO saya selama ini).

Selain itu juga server yang ga mau kerjasama... database error mulu, dan IE 7 yang ngambek gara-gara svchost.exe nya kacau... ga tau deh tuh svchost kena virus atau apa? binggung...


begini ni kutipan emailnya...




Dear Andri,


Below is some information regarding your matched.co.uk account.
Please read this information carefully and, if necessary, carry out any action that is requested.






MATCHED HAS CLOSED
==================


It is with much regret that we announce that Matched.co.uk has closed.


Matched has been running as a beta experiment for some time and, after much careful consideration, it has been decided not to progress the project to the next stage.


As a result, Matched will not be accepting new sign-ups and will no longer be assigning adverts to its current publisher base.


If you completed your last payment run before November 19th 2008, you will still be paid, but please note that no future payments will be made after this. Therefore, we recommend that you remove any Matched ads from your websites.


Thank you very much for being part of the Matched.co.uk experience and we wish you the best of luck for the future success of your websites.








Thanks,
Matched.co.uk


yah... hilang deh satu lagi pundi-pundi dollar £(Pounds (GBP)).
HHmmm... ayo-ayo... semangat!! masih ada pundi-pundi tempat meraup dollar lagi.


"biarkan blog membiayai dirinya sendiri"
(sanyo)







Photobucket

5 comments:

sanyo said...

wew baru mau ikutan bozzz,....

Ned said...

Iya niih...

dah nutup matched

hehehe.. td pagi q juga dpt email kyk gituan...

:((

Lyla said...

wah aku gak ngerti soal gituan hehehe... wahhh... Kopitozie aka Abu Raihan mau mundur dari dunia Online??? hmmm... knp tuhhh???

H Tito Adithya T said...

yang sabar yah tuink... kan tingal loncat aja cari matched-matched yang lain... "tuink... tuink... tuink.."hheheheh..

kalo untuk kopitozie aku juga udh baca postingnya dia... yaaaa.. sebagai teman cuman bisa mendukung yang terbaik untuk dia...

ipanks said...

iya om saya juga dapat email nya

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Feel Free To Expres your self

Post Terkait

 
TuinK FoR LiveS is proudly powered by Blogger.com | Template by o-om.com